top of page
spirepesto
med
brokkolimix
Pesto med en ny vri til pasta, salat eller ostefatet
INGREDIENSER
1 pk brokkoli spiremix
2 ss pinnekjerner
1 båt hvitløk
Ca. 1 dl olivenolje
50 g revet parmesan
0,5 ts salt
0,25 ts pepper
TIPS
Basilikum kan også byttes ut med grønnkål, spinat, ruccula eller ville grønne vekster som ramsløk(ikke bruke hvitløk da), løvetannblader eller skvallerkål. Bland gjerne sammen en mix av favorittgrønt, her er det bare å prøve seg frem.
Pinnekjerner kan byttes ut med valnøtter og parmesan med annen hard ost.
SLIK GJØR DU
1.
Kjør alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin eller blender. Om den virker for tykk tilsetter du bare litt ekstra olivenolje.
2.
Oppbevar pestoen i kjøleskapet med tett lokk.
3.
Passer perfekt til pasta, salater, smørbrød eller ostefatet.
bottom of page