Glutenfritt brød
Ekstra grovt spirebrød
Et ekstra grovt favorittbrød med 36% frø og brokkolispirer for naturlig næringsinnhold.
Bakt med brokkolispirer
Kransekakebakeren baker alle våre produkter. Matsikkerhet og gode råvarer står alltid i sentrum.
Allergener: Kan inneholde spor av sesamfrø.
Tilgjengelighet: FRI FOR-fryseskapet hos Meny, mange KIWI, Spar og Bunnpris, samt Oda og Meny.no.
Lagring: Frysevare -18 ºC eller kaldere. Må ikke fryses etter tining.
Serveringstips: Rist skivene direkte fra frossen tilstand for nystekt smak, sprø skorpe og saftig kjerne.
Ingredienser
Frøblanding 36% (solsikkefrø, gresskarfrø, gule linfrø, brune linfrø, chiafrø, spiret brokkolifrø 1,5%), vann, maisstivelse, potetstivelse, modifisert tapiokastivelse, druesukker, salt, gjær, carobpulver, solsikkelecithin (emulgator), guargummi (fortykningsmiddel), askorbinsyre (melbehandlingsmiddel), sitronsyre (surhetsregulerende middel).
Næringsinnhold per 100 g
| Energi | 1130 kJ / 269 kcal |
|---|---|
| Fett | 8,24 g (mettede fettsyrer 0,87 g) |
| Karbohydrater | 39 g (sukkerarter <0,5 g) |
| Protein | 5,5 g |
| Salt | 1,4 g |
| Kostfiber | 8,07 g |
| Fosfor (P) | 248 mg |
| Magnesium (Mg) | 93 mg |
| Sink (Zn) | 1,73 mg |
| Kobber (Cu) | 0,40 mg |
| Mangan (Mn) | 1,10 mg |