Glutenfri rundstykker
Fine glutenfrie rundstykker
Myke og milde rundstykker som passer til enhver anledning. Ferdig stekt, lav FODMAP og fri for allergener.
Lav FODMAP (magevennlig mat). Vi følger Monash University sin liste og oppdaterer oss jevnlig.
Tilgjengelighet: Meny og utvalgte Spar-butikker, samt nettbutikkene Oda og Meny.
Lagring: Frysevare -18 ºC eller kaldere. Må ikke fryses etter tining.
Tilberedning: Ferdig stekt – tin og spis. For en lun opplevelse kan rundstykkene varmes kort i ovn.
Kransekakebakeren sørger for matsikkerhet og råvarekvalitet i produksjonen.
Ingredienser
Maisstivelse, vann, modifisert tapiokastivelse, potetstivelse, tapiokastivelse, brunt rismel, hvitt rismel, rapsolje, glutenfri havre (6%), druesukker, sukkersirup, salt, guargummi (fortykningsmiddel), solsikkelecithin (emulgator), gjær, askorbinsyre (melbehandlingsmiddel).
Næringsinnhold per 100 g
| Energi | 1215 kJ / 290 kcal |
|---|---|
| Fett | 4,8 g (mettede fettsyrer 0,4 g) |
| Karbohydrater | 59,3 g (sukkerarter 1,2 g) |
| Kostfiber | 1,5 g |
| Protein | 1,9 g |
| Salt | 1,04 g |