FINT BRØD
HAVRELOFF
Bakt med naturlig glutenfri havre
Ingredienser
Vann, maisstivelse, modifisert tapiokastivelse, potetstivelse, tapiokastivelse, rismel, glutenfri havre, druesukker, honning, salt, guargummi (fortykningsmiddel), solsikkelecithin (emulgator), gjær, askorbinsyre (melbehandlingsmiddel).
FRI FOR: Gluten, hvetestivelse, melk, laktose, egg, soya og lupiner.
Allergi informasjon: Kan inneholde spor av sesamfrø.
VEGANSK
Hvor finner jeg brødet?
Du finner brødet i fri for fryseskapet hos Meny, og i mange KIWI, Spar og Bunnpris butikker, samt nettbutikkene Oda og Meny.
Spør gjerne butikksjefen om du ikke finner produktet du ser etter. Du som forbruker kan påvirke utvalget i din nærbutikk.
Kransekakebakeren
Kransekakebakeren baker alle våre produkter. Her er matsikkerhet og bruk av de aller beste råvarene i fokus. Det skal kjennes på smaken.
Tips
Rist skivene direkte fra frossen tilstand i en brødrister, smaker som nystekt. Gir en sprø skorpe og saftig myk kjerne.
Næringsinnhold
per 100 g
Energi 1076 kJ/ 257 kcal,
fett 0,5 g, hvorav mettede fettsyrer 0,1 g,
karbohydrater 63 g, hvorav sukkerarter 2,3 g,
protein 1,7 g, salt 1,1 g
Lav FODMAP
(Magevennlig mat)
Vi har utviklet flere produkter som er lav FODMAP.
FODMAP står for fermenterbare oligosakkarider, disakkarider, monosakkarider og polyoler. Felles for alle stoffene er at de er tungt fordøyelige karbohydrater som finnes i et bredt spekter av matvarer. Begrensning av mat med mye FODMAP`s kan forbedre symptomene dramatisk hos de som sliter med sensitiv mage/IBS.
Det er viktig å være klar over at det er mange FODMAP lister på nett. Vi følger matvarerlisten til The Monash University i Australia, som er den ledende eksperten innenfor FODMAP. Denne listen oppdateres kontinuerlig ettersom nye matvarer testes.
Oppbevaring
Frysevare -18 ºC eller kaldere. Må ikke fryses etter tining