top of page
frokost
Pannekaker
Enkle og gode pannekaker uten hvetemel — skikkelig digg kosemat.
INGREDIENSER
1 ss sukker
1 klype kanel
300 ml rismelk
80 g sorghum mel
140 g Pure Food Hvetemelerstatter
2 ts bakepulver
1 ts psyllium
Litt lønnesirup
TIPS
Har du ikke rismelk kan annen plantemelk eller kumelk brukes.
Røren kan fint lages dagen før, bare pass på at den oppbevares kaldt i beskyttet atmosfære til den skal brukes.
SLIK GJØR DU
1.
Bland alt det tørre sammen i en bolle og tilsett rismelken, rør godt sammen. Røren skal ha "pannekakerøre" konsistens.
2.
La røren hvile i ca. 15 minutter før du steker pannekakene.
3.
Stek pannekakene på middels varme i stekepanne med planteolje eller smør.
4.
Pynt gjerne med friske bær og lønnesirup til slutt, om ønskelig!
5.
Nytes sammen med noen du er glad i :)
bottom of page