"PERICO"
Scrambled eggs fra Latin Amerika — digg helgefrokost med ny vri
INGREDIENSER
8 egg
1/2 løk finhakket
1 tomat finhakket
litt salt og pepper
Olje/smør til steking
Evt. urter
Denne oppskriften gir: 4 porsjoner (man regner 2 egg per pers.
TIPS
Pynt gjerne med urter tilslutt, som for eksempel persille, gressløk eller basilikum.
SLIK GJØR DU
1.
Knekk eggene i en bolle og visp dem godt sammen. Krydre med salt og pepper.
2.
Varm en stekepanne på middels varme og ha i oljen/smøret.
3.
Stek løk og tomater blanke og myke i ca. 3 min. Hell eggemassen i stekepannen og bruk en stekespade eller tresleiv til å føre den frem og tilbake i pannen til den begynner å bli stiv. Ta pannen av varmen mens eggemassen fortsatt er blank og bløt. Hell den over på et fat og server rykende varm med rundstykker og smør til.