top of page
perico helgefrokost

"PERICO"

Scrambled eggs fra Latin Amerika — digg helgefrokost med ny vri

INGREDIENSER

8 egg

1/2 løk finhakket 

1 tomat finhakket

litt salt og pepper

Olje/smør til steking

Evt. urter

Denne oppskriften gir: 4 porsjoner (man regner 2 egg per pers.

    

TIPS

Pynt gjerne med urter tilslutt, som for eksempel persille, gressløk eller basilikum.

SLIK GJØR DU

1.

Knekk eggene i en bolle og visp dem godt sammen. Krydre med salt og pepper.

2.

Varm en stekepanne på middels varme og ha i oljen/smøret.

3.

Stek løk og tomater blanke og myke i ca. 3 min. Hell eggemassen i stekepannen og bruk en stekespade eller tresleiv til å føre den frem og tilbake i pannen til den begynner å bli stiv. Ta pannen av varmen mens eggemassen fortsatt er blank og bløt. Hell den over på et fat og server rykende varm med rundstykker og smør til. 

bottom of page